Βασικά Σημεία

  • Το CoproVet έχει εξαιρετικά πλούσια σύνθεση.
  • Είναι σχεδιασμένο για πεπτικές διαταραχές κακής πέψης ή δυσαπορρόφησης.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζώα με φυσιολογική κοπροφαγία.
  • Καταπολεμά την οσμή των κοπράνων.
Τι καθιστά το CoproVet μοναδικό;

Το CoproVet είναι μοναδικό γιατί περιέχει συνδυασμό συστατικών που δεν χρησιμοποιούνται σε άλλα σκευάσματα. Στην ενότητα Σύνθεση θα μπορέσετε να δείτε αναλυτικά τα συστατικά ενώ στην ενότητα ΠΩΣ ΔΡΑ θα βρείτε πληροφορίες για τη δράση της κάθε δραστικής ουσίας.

Πότε να δώσω CoproVet στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το CoproVet σε ζώα που έχουν διαταραχές της πέψης και εξ` αιτίας των διαταραχών, εμφανίζουν μία δυσάρεστη συμπεριφορά, όπως η κοπροφαγία.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πως χορηγείται η κάψουλα;

Η κάψουλα μπορεί να χορηγηθεί αυτούσια σε μεγαλόσωμα ζώα. Σε ζώα πολύ μικρόσωμα, που δυσκολεύονται να την καταπιούν, ανοίξτε τη, και αναμίξτε το περιεχόμενο με την τροφή.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολογία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search