Πως Δρα

Ο ανανάς περιέχει σειρά ωφέλιμων ουσιών για τον οργανισμό (βιταμίνες, μικρο- και μακροστοιχεία) συμπεριλαμβανόμενης της βρομελαΐνης, μίας ουσίας πλούσιας σε πεπτικά ένζυμα, που βοηθά το μηχανισμό της πέψης κυρίως των πρωτεϊνών, αλλά και των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών.

Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS) διεγείρουν την ανάπτυξη της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας, διότι λειτουργούν ως τροφή για τα μη παθογόνα μικρόβια, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα παθογόνα μικρόβια.

Το εκχύλισμα Yucca μειώνει τη δυσάρεστη οσμή των κοπράνων και καταπραΰνει τον ερεθισμό στο εντερικό τοίχωμα.

Ο Lactobacillus rhamnosus συμμετέχει στη φυσιολογική μικροβιακή χλωρίδα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ανταγωνιστικά για τα παθογόνα βακτήρια.

Ο Enterococcus faecium είναι ένας προβιοτικός μικροοργανισμός που συμβάλλει στη χλωρίδα, διεγείρει την ανάπτυξη τοπικής ανοσίας στο έντερο και βελτιώνει τη γενικότερη ανοσία του οργανισμού.

Τι καθιστά το CoproVet μοναδικό;

Το CoproVet είναι μοναδικό γιατί περιέχει συνδυασμό συστατικών που δεν χρησιμοποιούνται σε άλλα σκευάσματα. Στην ενότητα Σύνθεση θα μπορέσετε να δείτε αναλυτικά τα συστατικά ενώ στην ενότητα ΠΩΣ ΔΡΑ θα βρείτε πληροφορίες για τη δράση της κάθε δραστικής ουσίας.

Μπορώ να χορηγήσω κάποιο άλλο σκεύασμα προβιοτικών για την ίδια περίπτωση;

Ναι. Εφ` όσον έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και πρέπει να γίνει αποκατάσταση της χλωρίδας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλα τα σκευάσματα με προβιοτικά θα βοηθήσουν. Όμως, το CoproVet εκτός από προβιοτικά, περιέχει και άλλες ουσίες που θα βοηθήσουν την πέψη, θα μειώσουν την κακή οσμή των κοπράνων και θα μειώσει τον ερεθισμό του εντέρου.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search