Σύνθεση

CoproVet

13.1.6 αποξηραμένος ανανάς, 4.1.14 φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS), 7.12.1 Yucca schidigera, 13.3.1 άμυλο πατάτας, 11.2.10 στεατικό μαγνήσιο.

Πρόσθετα (g / kg): 4Χ109 Enterococcus faecium, 1k Lactobacillus rhamnosus, 1E551b κολλοειδές πυρίτιο 9 g.

Τεχνολογικά πρόσθετα: 1E460 μικροκρυσταλλική κυτταρίνη 186 g.

Ανάλυση: Ολικές πρωτεΐνες – 1.6%, ολική τέφρα – 1.85%, ολικές λιπαρές ουσίες – 1.2%, ολικές ινώδεις ουσίες – 14.3%, υγρασία – 5.7%.

Είναι ασφαλές να χορηγήσω στο ζώο μου το CoproVet;

Ως προϊόν και σύνθεση, δεν έχει καμία παρενέργεια. Επειδή, οτιδήποτε χορηγείται από το στόμα, μπορεί να έχει κάποια επίπτωση στον οργανισμό, θα πρέπει ο άνθρωπος που το χορηγεί, να προσέχει για τυχόν αλλαγές, όπως διάρροια, εμετός, κνησμός. Οι αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε μία υπερευαισθησία του ζώου ή σε αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά του. Θα πρέπει πάντοτε να ληφθούν υπ` όψη και οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έχουν γίνει κατά την περίοδο χορήγησης του προϊόντος, πχ. αλλαγή στην τροφή, στην ποσότητα της τροφής, στη λήψη ή μη νερού κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για να εκτιμήσει την κατάσταση είναι ο κτηνίατρος σας.

Πως αντιμετωπίζω κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια;

Από όπου και αν προέρχεται η ανεπιθύμητη ενέργεια, ενημερώστε τον κτηνίατρο σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του.

Άνοιξα την κάψουλα και μέσα η σκόνη είναι «πετρωμένη».

Ανάλογα με τα σημεία που έχει αποθηκευτεί το προϊόν, μπορεί η κάψουλα να έχει πάρει υγρασία. Τρίψτε την «πετρωμένη» σκόνη πάνω στο φαγητό. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος δεν επηρεάζεται. Κατόπιν, πλύνετε τα χέρια σας.