Σύνθεση

CoproVet

13.1.6 αποξηραμένος ανανάς, 4.1.14 φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS), 7.12.1 Yucca schidigera, 13.3.1 άμυλο πατάτας, 11.2.10 στεατικό μαγνήσιο.

Πρόσθετα (g / kg): 4Χ109 Enterococcus faecium, 1k Lactobacillus rhamnosus, 1E551b κολλοειδές πυρίτιο 9 g.

Τεχνολογικά πρόσθετα: 1E460 μικροκρυσταλλική κυτταρίνη 186 g.

Ανάλυση: Ολικές πρωτεΐνες – 1.6%, ολική τέφρα – 1.85%, ολικές λιπαρές ουσίες – 1.2%, ολικές ινώδεις ουσίες – 14.3%, υγρασία – 5.7%.

Είναι ασφαλές να χορηγήσω στο ζώο μου το CoproVet;

Ως προϊόν και σύνθεση, δεν έχει καμία παρενέργεια. Επειδή, οτιδήποτε χορηγείται από το στόμα, μπορεί να έχει κάποια επίπτωση στον οργανισμό, θα πρέπει ο άνθρωπος που το χορηγεί, να προσέχει για τυχόν αλλαγές, όπως διάρροια, εμετός, κνησμός. Οι αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε μία υπερευαισθησία του ζώου ή σε αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά του. Θα πρέπει πάντοτε να ληφθούν υπ` όψη και οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έχουν γίνει κατά την περίοδο χορήγησης του προϊόντος, πχ. αλλαγή στην τροφή, στην ποσότητα της τροφής, στη λήψη ή μη νερού κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για να εκτιμήσει την κατάσταση είναι ο κτηνίατρος σας.

Πως αντιμετωπίζω κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια;

Από όπου και αν προέρχεται η ανεπιθύμητη ενέργεια, ενημερώστε τον κτηνίατρο σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του.

Άνοιξα την κάψουλα και μέσα η σκόνη είναι «πετρωμένη».

Ανάλογα με τα σημεία που έχει αποθηκευτεί το προϊόν, μπορεί η κάψουλα να έχει πάρει υγρασία. Τρίψτε την «πετρωμένη» σκόνη πάνω στο φαγητό. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος δεν επηρεάζεται. Κατόπιν, πλύνετε τα χέρια σας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search